Airco

Splitsystemen
Splitsystemen zijn veruit superieur aan verrijdbare airco’s. Meer mogelijkheden, meer keuze en kwalitatief veel beter. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitendeel, met daartussen een dunne leidingverbinding. Daikin, Mitsubishi Electric en LG bieden een ruime keuze in binnenunits in verschillende capaciteiten: modellen voor ‘hoog aan de wand’, voor op de vloer, voor aan het plafond en voor inbouw in het plafond (ook met luchtkanaalaansluiting). De zgn. fleximodellen kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden geplaatst.

Multi-splitsystemen
Multi-splitsystemen zijn in principe hetzelfde als ‘gewone’ splitsystemen. Met dit verschil: op één buitendeel kunnen meerdere binnendelen worden aangesloten. Terwijl elk binnendeel toch apart regelbaar is. Dus bijvoorbeeld overdag koelen in de woon- of werkkamer en ’s nachts in de slaapkamer(s). Er hoeft dus slechts voor één buitendeel een plekje gevonden te worden. Dat heeft zowel esthetisch als qua installatiewerk zijn voordelen. Daikin, Mitsubishi Electric en LG multi-split buitendelen kenmerken zich door hun lange levensduur, grote weerbestendigheid en speciale PE coating van de condensor, lage energieverbruik en lage geluidsniveau.

VR(V)/(F) systemen
De verzamelnaam voor innovatieve klimaatoplossingen voor (grotere) kantoren en bedrijfsgebouwen. VR(V)/(F) staat voor 'Variable Refrigant (Volume)/(Flow)' (variabel koudemiddelvolume). Met deze systemen kunnen tot 64 binnendelen op hetzelfde koudemiddelcircuit met één buitendeel werken. VR(V)/(F) systemen zijn standaard voorzien van invertersturing en elektronische inspuitventielen en leverbaar in drie uitvoeringen, namelijk: alléén koelen, warmtepomp (koelen of verwarmen met één systeem) en warmteterugwinning (gelijktijdig koelen en verwarmen met één systeem). De toegepaste koudemiddelen zijn milieu- en ‘ozonvriendelijk’. Nóg een stap verder: een geavanceerd computergestuurd centraal beheersysteem voor automatische besturing van airco, ventilatie en warmteterugwinning.


klik logo

                   

klik logo

                   

klik logoNaast "airco" is Coolworks Airconditioning specialist op andere gebieden die met klimaatbeheersing te maken hebben, zoals o.a. altherma, integrated retail comfort, ventilatie, luchtreiniging, wijnkoeling, provisiekastkoeling, zwembadverwarming en zwembadontvochtiging.

Wilt u meer informatie over deze producten, neemt u dan contact op met èèn van de specialisten van Coolworks Airconditioning.
Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl