Luchtreiniging

Verademing voor allergie- en astmapatiënten
Steeds meer krijgen we te maken met de gevolgen van luchtvervuiling. Ruim 10% van de Europese bevolking is asmatisch. Eén op de vijf kinderen lijdt aan een vorm van allergie en is daardoor sneller vatbaar voor ziektes. Er wordt stilaan een verband gelegd tussen gezondheidsproblemen en de kwaliteit van de lucht die we inademen.

Woningen en gebouwen worden tegenwoordig beter geïsoleerd dan ooit. Dat betekent echter dat er minder uitwisseling is tussen buitenlucht en binnenlucht. Daardoor is de lucht die  we binnen inademen vaak sterker vervuild dan de buitenlucht. De recentste Daikin luchtreiniger, type MC707VM, is het resultaat van jarenlange investeringen in innovatie. Al deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat de Daikin luchtreiniger vandaag tot de beste luchtreinigers voor woningen op de markt behoort. De Daikin luchtreiniger zorgt voor een ongekend comfort, dankzij zijn verbeterde prestaties, superstille werking, grote luchtdebiet en dat alles in een nieuw, stijlvol design.

Medische tests hebben bewezen dat de Daikin luchtreiniger de lucht effectief zuivert van stof, pollen, tabaksrook, schimmels en bacteriën, haar van huisdieren en nare geurtjes. In korte tijd weet de luchtreiniger de ruimte vrij te maken van alle onzuiverheden. De compacte unit kan zowel aan de wand worden opgehangen als worden neergezet op een tafel of op de vloer. De unit heeft een zeer laag geluidsniveau van 16 dB(A).

Kijk hier voor de brochure MC707VM [0.78Mb]


Naast "luchtreiniging" is Coolworks Airconditioning specialist op andere gebieden die met klimaatbeheersing te maken hebben, zoals o.a. airco, altherma, integrated retail comfort, ventilatie, wijnkoelingprovisiekastkoeling, zwembadverwarming en zwembadontvochtiging.

Wilt u meer informatie over deze producten, neemt u dan contact op met èèn van de specialisten van Coolworks Airconditioning.

Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl