Airco in woningen

Met airco stijgt uw wooncomfort enorm: overdag, ‘s avonds én ‘s nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp, kan in het voor- en naseizoen voortaan de verwarming uit. Dus heeft u ook nog eens lagere stookkosten. Split- en multi-splitsystemen zijn erg geschikt voor woningen. Moderne airco’s zijn fraai om te zien, nagenoeg onhoorbaar en voorzien van (draadloze) afstandsbediening, dus zeer gebruikersvriendelijk. Terwijl de systemen met inverter het energieverbruik met minimaal 30% omlaag brengen. Airco past in elke woning en elke ruimte. U kunt kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan of in het plafond.

Airco is in Nederland fiscaal aftrekbaar
Wist u dat u de aanschaf van een airconditioning kunt “meenemen” in uw hypotheek? En dat u daardoor profiteert van een extra aftrekpost voor de loonbelasting? Daarmee komt het comfort van een airco-in-huis ineens een stuk dichterbij. Zéker wanneer u kiest voor Daikin, Mitsubishi Electric of LG. Om de kosten van aanschaf en installatie van uw aircosysteem te dekken, kunt u een (hypothecaire) lening afsluiten. De rente en andere kosten van die lening kunt u vervolgens opvoeren als aftrekpost bij uw jaarlijkse aangifte loonbelasting. Op die manier betaalt de fiscus mee aan het verbeteren van uw woning. Voorwaarde is dat de verbetering “spijkervast” is. Met andere woorden: het moet gaan om onroerende zaken als een keuken, badkamer, serre of… airco. Bovendien moet u schriftelijk kunnen aantonen dat de betreffende lening inderdaad bestemd is voor zo’n spijkervaste verbetering.

Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl