Airco in bedrijven & kantoren

Geen bedrijf of kantoor kan zonder goede klimaatbeheersing. Onderzoek heeft aangetoond dat goede klimaatbeheersing bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers, de productiviteit verhoogt en de creativiteit stimuleert. Niet voor niets stelt de Arbo-wetgeving hoge eisen aan het binnenklimaat. De huidige airco-systemen zijn compact, fraai van design, milieuvriendelijk én... fluisterstil. Ze maken het mogelijk om het klimaat in elke ruimte apart te regelen. Het vermogen kan precies worden afgestemd op elke situatie. Hiermee zorgen ze voor een aangenaam werkklimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid waar uw medewerkers zich prettig en fit bij voelen. Zonder tocht en lawaai.

Voor bedrijven is de keus in systemen en modellen haast oneindig. U kunt kiezen uit systemen die alleen kunnen koelen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Ze zijn nauwelijks hoorbaar en bijzonder zuinig met energie. Systemen met warmtepomp maken cv-verwarming overbodig. En zorgen zo voor lagere stookkosten. U kunt kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan of onder het plafond. De satellietmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond; alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar.

Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl