Airco in winkels & horeca

Dineren in een bedompt restaurant? Boodschappen doen in een tochtige winkel? Overnachten in een benauwde hotelkamer? Airco is een onmisbaar onderdeel van de gastvrijheid die u uw klanten wilt bieden. Een aangenaam klimaat in de zaak - koel in de zomer, behaaglijk in de winter, altijd frisse lucht - is net zo belangrijk als goed personeel, een aansprekend assortiment of een geslaagde menukaart. 

Met airco realiseert u in elk seizoen het klimaat waarin uw klanten zich het prettigst voelen, blijven ze langer en komen ze graag nog eens terug. Moderne airco-systemen zijn compact, fraai van design en fluisterstil. De keuze in systemen en modellen is haast oneindig. U kunt kiezen uit alleen koelende systemen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. U kunt tevens kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan het plafond. De satellietmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond; alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. En in combinatie met een luchtgordijn houdt u de warmte binnen en de tocht buiten ("integrated retail comfort").

Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl