Daikin introduceert Altherma

Totaal comfort voor uw woning
Altherma is gebaseerd op de technologie van de lucht/water-warmtepomp. Met een jaarrendement van meer dan 3,8 levert het systeem, dankzij de zeer efficiënte invertercompressor in het buitendeel, een aanzienlijke bijdrage aan de verlaging van het energieverbruik en de CO2-uitstoot ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen. Het toepassen van Altherma heeft hiermee een zeer gunstige invloed op de energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van de woning.

Altherma bestaat uit een luchtgekoeld buitendeel en een binnendeel, de hydrobox, die aangesloten wordt op een afgiftesysteem. Hierbij heeft men de keuze uit vloerverwarming, lage temperatuur-radiatoren en ventilatorconvectoren. Naast verwarming kan Altherma ook de warmtapwaterbereiding verzorgen. Hiertoe wordt het systeem uitgebreid met een warmwatertank, gemaakt van roestvast staal en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ook koeling behoort tot de mogelijkheden, waarmee Altherma het totale comfort voor een woning kan leveren.

Kijk hier voor de brochure Altherma [1.29Mb]
Naast "altherma" is Coolworks Airconditioning specialist op andere gebieden die met klimaatbeheersing te maken hebben, zoals o.a. airco, integrated retail comfort, ventilatie, luchtreiniging, wijnkoeling, provisiekastkoeling, zwembadverwarming en zwembadontvochtiging.

Wilt u meer informatie over deze producten, neemt u dan contact op met èèn van de specialisten van Coolworks Airconditioning.

Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl