Keuze airco-fabrikaat

Coolworks Airconditioning creëert de meest ideale atmosfeer, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast middels toepassing van de gerenommeerde wereldmerken Daikin, Mitsubishi Electric en LG. Dit zijn de populairste aircomerken in Nederland, zowel bij eindgebruikers als bij installateurs. Eén op elke vier á vijf airconditioners is van Daikin, Mitsubishi Electric of LG. Deze sterke posities zijn vooral te danken aan de bundeling van innovatiekracht en kennis van markten en klanten.

Daikin, Mitsubishi Electric en LG airconditioners onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid, fluisterstille werking en uitstekende service en garanties. Wist u bijvoorbeeld dat Daikin de stilste airco ter wereld maakt? Dat de buitendelen zijn voorzien van een unieke coating die ze extra beschermen tegen weer en wind? Dat alle binnendelen standaard zijn voorzien van luchtfiltering? Dat Daikin ook zelf toonaangevend producent is van milieu- en ozonvriendelijke koudemiddelen? En dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt op uw Daikin en Mitsubishi Electric airco?

Daikin, Mitsubishi Electric en LG zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.


klik logo

                   

klik logo

                   

klik logo


Coolworks Airconditioning BV A: Den Engelsman 16D 6026 RB Maarheeze T: 0495-593845 F: 0495-594034 E: coolworks@coolworks.nl